[Multichapter] #4 Seiryu High School: Challange [3]

_shs_cover_

SEIRYU HIGH SCHOOL

“Ever tried, ever failed. No matter what, try again, fail again. Then, fail better—The best way out is always trough….”

A fanfic by BluebellsBerry

|| Prolog || 1 || 2 || 3 || 4 || 5 || 6 || 7 || 8 || 9 || 10 ||

Starring by:

SF9’s Baek Juho || NCT’s Lee Taeyong || Actor’s Kim Woobin || INFINITE’s Kim Myungsoo || BTS’s Kim Seokjin || NUEST’s Choi Ren || BTS’s Min Yoongi || BTS’s Kim Taehyung || OC’s Ahn Minji / Kim Yena / Han Jihyun / Kim Yuna / Lee Nayoung / Go Yun Ae (Yeollane Kayonna Earth) / Park Chanmi / Park Mina ||

Other cast by:

Actres’s Kim Tae Hee & T-ARRA’s Park Jiyeon || OC’s Han Sun Kyo & Super Junior’s Choi Siwon || Actres’s Go Hyeon Jong & OC’s King Andrew Kayonna Earth || EXO’s Lay Kayonna Earth (crown prince of Andorra) & MISS – A’s Suzy Kayonna Earth (crown princess of Andorra) || Actor’s Ahn Jae Hyun & Actres’s Go Hye Sun || Actres’s Han Hyojo || Others ||

Genre: School Life, Drama, Family, Friendship, Romance

Disclaimer:

All cast belong to God; their self, family, agency and fans. All plot and storyline are belong to author. Cerita ini hanyalah fanfiction semata, apabila ada kesamaan nama, tempat kejadian, atau pun cerita, maka itu semua hanya kebetulan semata dan tidak ada unsur kesenganjaan dari penulisnya.

Rating: PG-13

Warning!

Tidak disarankan bagi para pembaca berkategori silent readers untuk sekedar penasaran atau bahkan membaca. Ada kemungkinan dapat menyebabkan ketagihan dan halusinasi berlebihan terhadap tokoh-tokoh utama. Tinggalkan komentar setelah membaca, dilarang memberikan komentar yang memicu keributan. BE A GOOD READERS PLEASE!

Don’t copy, claim or sharing this fiction without permission!

.

.

.

And the story is begin

Continue reading

[Multichapter] #3 Seiryu High School: Challange [2]

_shs_cover_

SEIRYU HIGH SCHOOL

“Ever tried, ever failed. No matter what, try again, fail again. Then, fail better—The best way out is always trough….”

A fanfic by BluebellsBerry

|| Prolog || 1 || 2 || 3 || 4 || 5 || 6 || 7 || 8 || 9 || 10 ||

Starring by:

SF9’s Baek Juho || NCT’s Lee Taeyong || Actor’s Kim Woobin || INFINITE’s Kim Myungsoo || BTS’s Kim Seokjin || NUEST’s Choi Ren || BTS’s Min Yoongi || BTS’s Kim Taehyung || OC’s Ahn Minji / Kim Yena / Han Jihyun / Kim Yuna / Lee Nayoung / Go Yun Ae (Yeollane Kayonna Earth) / Park Chanmi / Park Mina ||

Other cast by:

Actres’s Kim Tae Hee & T-ARRA’s Park Jiyeon || OC’s Han Sun Kyo & Super Junior’s Choi Siwon || Actres’s Go Hyeon Jong & OC’s King Andrew Kayonna Earth || EXO’s Lay Kayonna Earth (crown prince of Andorra) & MISS – A’s Suzy Kayonna Earth (crown princess of Andorra) || Actor’s Ahn Jae Hyun & Actres’s Go Hye Sun || Actres’s Han Hyojo || Others ||

Genre: School Life, Drama, Family, Friendship, Romance

Disclaimer:

All cast belong to God; their self, family, agency and fans. All plot and storyline are belong to author. Cerita ini hanyalah fanfiction semata, apabila ada kesamaan nama, tempat kejadian, atau pun cerita, maka itu semua hanya kebetulan semata dan tidak ada unsur kesenganjaan dari penulisnya.

Rating: PG-13

Warning!

Tidak disarankan bagi para pembaca berkategori silent readers untuk sekedar penasaran atau bahkan membaca. Ada kemungkinan dapat menyebabkan ketagihan dan halusinasi berlebihan terhadap tokoh-tokoh utama. Tinggalkan komentar setelah membaca, dilarang memberikan komentar yang memicu keributan. BE A GOOD READERS PLEASE!

Don’t copy, claim or sharing this fiction without permission!

.

.

.

And the story is begin

Continue reading

[Oneshot] Don’t Ask

dont-ask-cover

DON’T ASK

Starring by. Min Yoon-gi BTS & Park Chanmi OC
Support cast by. Im Yoona SNSD
Oneshot // Bad-Romance, Crime, Psycho // PG-18 (M for some scenes)

zulfhania production © 2016

===============

Helloo :))
I’m back with new fanfic requested by Amy Park. Halo, kak Shafa, ini fanfic request-nya sudah jadi yaa.. Tadinya mau dipos malem-malem, tapi ternyata ini lagi luang jadi kusempatkan untuk ngepos. Btw, maaf banget kalo hasilnya kurang memuaskan dan… astaga! ini super-duper bad-romance! Oh ya, aku udah kasih warning kalo ada rating M untuk beberapa scenes, dan ini super bad! Boleh diloncat scene tersebut kalo nggak mau dibaca. Semoga kak Shafa dan readers lainnya suka yaa.. Selamat membaca 🙂

Regards,
Zulfa Azkia (zulfhania)

=================

“Don’t ask me who am i, because i’m a psychopath”
– Don’t Ask –

Continue reading

[Ficlet]Can I Buy It?

can-i-buy-it

Can I Buy It
a fanfiction story by
bangsvt
Starring BTS’s Min Yoongi
and OC’s Min Jihoo
General
Drama, Family, slight Hurt, Slice Of Life
poster by : renovatio @IndoFanfictionsArts

Continue reading

{ONESHOOT} My Beast

my beastJudul : My Beast

Author : Minwuu

Maincast : Jungkook (BTS), Cheonsa (OC)

Support cast : BTS member

Genre : Angst, Au, Romance.

Rating : PG 16

Summary :

“ Jungkook, maaf jika aku merubah ending kisah cinta kita. Tapi hanya itu yang dapat kulakukan untuk terus bersamamu. Selamanya.”

 

 

 

 

Beauty and the Beast, mungkin itulah judul yang paling tepat untuk kisah cinta Jungkook dan Cheonsa. Keduanya menjalani kisah cinta yang rumit. Jungkook adalah seorang anggota gangster disekolahnya. Sedangkan Cheonsa adalah anak kepala sekolah yang terkenal dengan keteladanan yang ia miliki. Selama hamper 3 tahun ini mereka menjalani kisah mereka dengan jalur backstreet. Tak ada yang tahu tentang cinta mereka.

 

Continue reading