[Chaptered] With One Look-Part 2

image

Title: With One Look ♥Author: Vieveelaristy (Risty Lahagu)♥ Poster by: Vieveelaristy’s Artwork♥Main Casts: Cho Kyuhyun (SUJU), Park Shin Hye, Park Chanyeol (EXO)♥ Genre: Romance, School Life ♥ Disclaimer: I JUST OWN THE STORY!!! THE STORY IS MINE!!! DON’T TRY TO COPY PASTE!!!

Happy reading then….



[Prologue] [Part-1]

Continue reading

[Chaptered] With One Look -Part 1

image

Title: With One Look ♥Author: Vieveelaristy (Risty Lahagu)♥ Poster by: Vieveelaristy’s Artwork♥Main Casts: Cho Kyuhyun (SUJU), Park Shin Hye, Park Chanyeol (EXO)♥ Genre: Romance, School Life ♥ Disclaimer: I JUST OWN THE STORY!!! THE STORY IS MINE!!! DON’T TRY TO COPY PASTE!!!

Happy reading then….
*
*
*
*

[Prologue]

Continue reading

[Chaptered]With One Look – PROLOG

image

Title: With One Look ♥Author: Vieveelaristy♥ Main Casts: Cho Kyuhyun (SUJU), Park Shin Hye, Park Chanyeol (EXO)♥ Genre: Romance, School Life ♥ Disclaimer: I JUST OWN THE STORY!!! THE STORY IS MINE!!! DON’T TRY TO COPY PASTE!!!

Happy reading then….
*
*
*
*

Continue reading

[ONESHOT] Just You

image

Poster by: Babyglam @ Indo Fanfictions Art

Title: Just You

Author: Vieveelaristy

Main Casts: Cho Kyuhyun, Park Shin Hye

Genre: Married Life, Romance, Fluff

Length: Oneshot

Disclaimer: All of the casts are belong to themselves. But the story is MINE!!! DON’T EVER THINK TO COPY PASTE!!!

Happy Reading^^. Sorry for typos

*
*
*

Rasa panas membakar dadaku. Membuatku sesak. Amarah, jengkel, benci serta rasa tidak berdaya bersatu padu menyerangku tanpa ampun.

Membuatku ingin menghancurkan sesuatu.

Continue reading

[ONESHOT] The Girl in the Moonlight

image

Title: [One shot] The Girl in the Moonlight

Author: Vieveelaristy

Casts: Jung Taek Woon (Leo VIXX), Park Ha Na (OC), Park Chanyeol (EXO)

Continue reading

[Oneshot] Between Two Angels (Good Bye Love)

Between Two Angels (Good Bye Love)

Title: Between Two Angels (Good Bye Love…)

Author: Vieveelaristy (Risty Lahagu)

Cast: Cho Kyuhyun, Kim So Eun, Kim Bum & Park Ji Yeon

Genre: Fanfiction, Romance, Sad, Angst

Length: One Shot

Disclaimer: All of the casts are belong to themselves…. namanya aja juga fanfic.. author Cuma minjam nama mereka doang jadi pemeran di cerita author yang aneh bin ajaib ini.. ^^ But the story is pure..pure.. and pure from author’s imagination.. JADI DILARANG KERAS COPY PASTE… PLAGIAT.. DAN NYONTEK… (TUHAN MAHA YANG MAHA TAHU YANG AKAN MEMBALASNYA KELAK!!!)

Well.. fanfic ini isinya tentang sudut pandang Kyuhyun dari cerita Good Bye Love… (bukan sequel ya..).. So, author saranin sebelum baca ff ini… baca dulu Good Bye Love.. (One Shot).. biar nyambung hehehe……. just klik Good Bye Love
– Continue Read->

[One Shot] Good Bye Love

Good bye love...

Title: Good Bye Love…..

Author: Vieveelaristy (Risty Lahagu)

Cover designer: Vieveelaristy Artwork

Cast: Kim So Eun, Cho Kyuhyun (Super Junior), Kim Bum & Park Jiyeon

Genre: Fanfiction, Romance, Sad, Angst.

Length: One shot

Disclaimer: Cast are belong for themselves and God. Author cuma minjam nama mereka doang sebagai pemeran dalam fanfic ini…. But the story is pure from author’s deepest mind. Jadi DILARANG KERAS COPY PASTE… NYONTEK… ATAU PLAGIAT – Continue Read->

[INTRO] Writer_ Vieveelaristy

Annyeong!!!! ^^

Perkenalkan nama lengkap saya Kurnia Kristiani Lahagu… nama panggilannya sih Risty tetapi kalau kalian mau manggil dengan nama pena Vieveelaristy juga nggak pa pa kok hehehe.

Hmmm… apakah saya kelihatan tua kalau saya beritahu kelahiran saya? Well…. I was born on October, 25th 1991…. hehehe ndak tua tua amat kan…. (Wajah saya masih unyu-unyu kok plak gak nanya)..

Hmmm…. sebenarnya saya itu masih pemula dalam menulis FF (biasanya nulis novel “gaje” yang ga’ pernah terbit-terbit hahaha..) jadi mohon bantuannya… jika FF yang saya terbitin nanti kadang isinya aneh… jelek.. feel ga dapet… banyak Typo… atau mungkin malah bikin muntah (-_-,)

Senengnya bisa bergabung di Indo Fanfictions ini ^^… Hope we can share and inspire each other…

For more information about me… you may find on

  • My Private Blog
  • BBM: 7DAE86B8
  • Twitter: @ries_neis
  • FB: Risty Lahagu Kawaii

Gomawo… ^^