[INTRO] Writer _ Jonginiekim

Hai hai~ My real name Daniar Fathia,but you can call me ‘Jonginie’ or ‘Ah Neul’ πŸ˜€ i’m come from Indonesian,So Glad to know you!

aku 01 Lines,multifandom juga,tapi paling seneng banget sama EXO.biased Jonginiee^^ mau kontak kontak sama aku?boleh banget,nih aku kasih.
LINE; kimdaniar
Twitter; @kimdaniar_
Facebook; Daniar Fathia Rahmi Waskitho
kalian gausah malu malu,aku orangnya friendly kok^^
Lets be a friend with me! Thank you ^^

9 thoughts on “[INTRO] Writer _ Jonginiekim

  1. Hai kaa! Kenalin aku Bekey dari line 02 πŸ˜€ disinia artworker yang sekali kali post fanfic XD kekeke aku udah follow twiter kakak yaa tolong difollback dan semoga kakak mau ngobrol sama aku /aku seneng banget kalo ada yang mau kenalan sama aku/ /biasa anak hyper/. Intinya salam kenal ya kaak~ semoga betah di IF dan selamat berkarya yaa ❀

  2. Holaa…

    Kok aku baru kali ini sih nemuin kpop friends yang satu lain sama aku…
    Btw, aku Dinda Jochebed
    Salam kenal….
    KITA EXO K *hebring mode on*

Leave Your Comments Juseyo ^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s