[INTRO] Writer_Keiko Keii♥

 hvhvh

Keiko Keii

 

Just and ordinary girl who interested in writing, singing, and dancing.

Wanna be a good writer someday 🙂

nama asli : layla nur aliva

DOB : 09 September 1997

EXO, Boyfriend, Apink biased

Byun Baekhyun l Jo Youngmin l Park Chorong

 

Halo Kei’s here.

nice to meet you everyone

this is my personal blog :

http://05262011boyfriend.wordpress.com/

let’s be friend guys ^^

Regards..

Keiko Keii

Advertisements

19 thoughts on “[INTRO] Writer_Keiko Keii♥

  1. Ini eonni Layla ya? Wah, pantes ngerasa familiar gituu >w<
    Aku tmen fb eonni, dulu jg eonni pernah minta pendapat aku ttg FF eonni yg masih ditorehkan di blogspot hehe… masih inget sama aku kah? XD

  2. Hai, Kei! Aku ngespot disini ya? Ya ya? 😀

    Itu aku juga suka Chorong loh! Most beautiful leader ever ^-^ kalo dr bofi, aku suka Minwoo. Aw, itu dia di MV Avatar ganteng banget yaampun! >//<

    Duh, aku takut rusuh nih. Salam kenal lagi aja ya! Nice to know you ^^

  3. Kak Keikooo~~
    ciee kita jadi rekan author/? dong yaa 😀
    Kayaknya nanti rebutan bikin cast baekhyun, hehehe /kidding xD

Leave Your Comments Juseyo ^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s